Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’den “Beşiktaş Fan Token” ile İlgili Açıklama

Türkiye’nin en büyük kulüplerinden Beşiktaş’ın Başkanı Ahmet Nur Çebi, düzenlediği bir basın toplantısında fan token’lar hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Çebi: “Coin, Token olayına niye girmedik? Diğer kulüplerin bu konularda öyle bahsettiğiniz gibi gelirler elde ettiğini düşünmüyorum. Bu konuda bilgi eksikliğiniz var. Bu konuyu delege ettim ekibime, ben de karar vereceğim son aşamada ancak halen bekletiyoruz. Token konusunda benim taraftarım, bu token’ı aldığında bundan mağdur olmasını istemem. Bu konuda sık dokuyoruz biraz. Ama Beşiktaş bu işi beceremedi diye bir algı yaratılıyor, oysa biz hukuki tüm detayları en ince noktasına kadar takip ediyoruz. Token projesinde sermayesi küçük ve teminat vermeyen şirketleri geri çevirdim. 3 takipçi kazanmak için 300 tane yalan söyleyenlere inanmayın; peşlerine takılmayın. Bunlar Beşiktaşlı değil. Token projesinde diğer kulüplere 1 lira verenler şimdi 10 lira veriyor. İyi ki beklemişiz.” açıklamalarında bulundu.

Ayrıca Çebi: “Benim paraya ihtiyacım varken neden token projesini yapmadım? Burası Beşiktaş. Birilerinin zıplama ve para kazanma yeri değil. Beni gören genç girişimciler, Başkanım 6 ayda kulübün borcunuz kapatırız diyorlar. Allah bize de akıl fikir vermiş, bakıyoruz. Tamam çocuğun niyeti iyi olabilir ama benim için doğru olması önemli. Benim görevim, Beşiktaş’ı korumak. Kağıtlara yazılanlar ile Beşiktaş Kulübü’nü ve başkanını kandıramazsınız. Bir tanesi gelmiş sermayesi 50 bin lira. Adamın neyine güveneceğim? Nasıl yapacaksın bu işi? Ben ikna olmadığım için bunlara noktayı koymadım. Beşiktaş token işini herkesten çok daha iyi yapacaktır. Göreceksiniz. Ben arabasıyla evini satıp da token alıp ondan sonra cebinde 1 kuruş para kalmayan Beşiktaşlı görmek istemiyorum. Benim görevim Beşiktaş taraftarını korumak, Beşiktaş’ı üzmemek. Birileri Beşiktaş’a zarar verdiğimi düşünüyorsa yanlış düşünüyor.” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!