Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Beşiktaş, Yatırımcıları Sahte Coin Reklamlarına Karşı Uyardı

Beşiktaş, kulübün ismiyle kripto para reklamı yapan ve internette Beşiktaş Coin gibi isimleri kullandığı görülebilen girişimlere karşı uyarıda bulundu.

Perşembe günü yayımlanan basın duyurusunda, internette görülebilecek Beşiktaş Fan Token, Beşiktaş Coin, BJK Coin gibi projelerin kulüple bir ilgisinin bulunmadığı açıklandı.

Beşiktaş, kulübün ismini kullanan bu girişimlere karşı gerekli hukuki işlemlerin başlatıldığını duyurdu.

Taraftarlara “bildirin” çağrısı

Bu girişimlerin, “taraftarların takımlarına destek olma gayelerini kötüye kullandığı” belirtilirken, Beşiktaş taraftarlarına şu çağrıda bulunuldu:

“Kulübümüz, taraftarlarımızın takımlarına destek olma gayelerini, bu şekilde kötüye kullanan fırsatçılarla her alanda mücadele etmekteyse de bu mücadelede en önemli görevin siz taraftarlarımıza düştüğünü hatırlatmak isteriz.

Kulübümüzün resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından paylaşılan bilgiler haricinde, kendisini kulübümüzün görevlisiymiş ya da kulübümüzle sözleşme ilişkisi kurmuş gibi tanıtan hiçbir kişi veya kuruma itibar etmemenizi; böyle bir girişimi tespit ettiğinizde Kulübümüze bildirmenizi önemle rica ederiz.”

Türkiye’de geçtiğimiz yıl Galatasaray, Trabzonspor gibi kulüpler token çıkarmışken, bunları bu yıl Bitexen ile ortaklık kuran Kayserispor, Giresunspor gibi isimler takip ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!