Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance 2 Yeni Launchpool Projesi Duyurdu: Listelenme Tarihlerini Açıkladı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 36. ve 37. Launchpool projesini duyurdu.

Binance 1 Ağustos tarihinde yayınladığı iki farklı duyuruda, 36. Launchpool projesinin Sei (SEI) ve 37. Launchpool projesinin CyberConnect (CYBER) olduğunu açıkladı.

Verilen bilgilere göre Launchpool kullanıcıları, 2 Ağustos tarihinden itibaren 30 gün boyunca farming yapmaya başlayabilecek. SEI ya da CYBER kazanmak isteyen kullanıcıların BNB, FDUSD veya TUSD stake etmesi gerekecek.

Binance söz konusu altcoinleri 15 Ağustos tarihinde listeleyeceğini ve SEI için SEI/BTC, SEI/USDT ve SEI/BNB işlem çiftlerini CYBER için ise CYBER/BTC, CYBER/USDT ve CYBER/BNB işlem çiftlerini alım-satıma açacağını bildirdi.

Binance kesin bir açılış tarihi belirlememiş olsa da konu hakkında daha sonra bir güncelleme yapacağını ifade etti.

BNB staking ödül havuzu her iki altcoin için de %80 olurken TUSD havuzu %15 FDUSD havuzu ise %5 olarak yer aldı.

Öte yandan toplam 10 milyar arzı bulunan SEI’nin 300 milyonluk arzı Binance Launchpool kullanıcılarından hak edenlere ödül olarak dağıtılacak. İlk dolaşımdaki arzı 1,8 milyar olurken piyasaya çıkış fiyatının kaç olacağı bilinmiyor.

CYBER’ın ise toplam arzı 100 milyon olarak bulunuyor. Bunun 3 milyonluk kısmı Binance Launchpool kullanıcılarından hak edenlere ödül olarak dağıtılacak. Ayrıca CYBER’ın dolaşımdaki ilk arzı ise 11 milyonun biraz üstünde olacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!