Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance 3 Altcoin’i Delist Ediyor: Fiyatlarda Yüzde 57’ye Varan Yıkım Var!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 3 altcoin’i spot işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance 20 Mart Çarşamba günü yaptığı resmi açıklama ile DREP (DREP), Mobilecoin (MOB) ve pNetwork (PNT) kripto paralarını spot işlemlerden delist edeceğini duyurdu.

Binance yaptığı açıklamada, listeledikleri her varlığı düzenli olarak incelediklerini ve bazılarının bu standardı karşılamadığı durumda delist edildiğini belirtti. Bu sayede kullanıcıları en iyi şekilde korudukları vurgulandı.

İncelenen kurallar arasında ekibin projeye bağlılığı, geliştirme faaliyetleri, işlem hacmi ve likidite, ağın güvenliği, akıllı sözleşmenin iktidarı ve ekibin yatırımcılarıyla iletişimi gibi detaylar yer alıyor.

Söz konusu delist işlemi ile birlikte DREP/BTC, DREP/USDT, MOB/BTC, MOB/USDT ve PNT/USDT işlem çiftlerini TSİ 3 Nisan saat 06.00 itibariyle spot işlemlerden kaldıracak ve alım-satımı durduracak.

Binance 4 Nisan itibarıyla yatırılacak tokenların hesaba aktarılmayacağını belirtirken 3 Temmuz’a kadar çekim yapılabileceğini söyledi. Bu tarihe kadar borsadan çekilmeyen altcoinler otomatik olarak stablecoin’e dönüştürülecek.

İlgili altcoinler, Binance marjin işlemlerden 28 Mart saat 09.00’da kaldırılacak. Ayrıca  Binance kredi platformundan 28 Mart tarihinde, Binance Auto-Invest hizmetinden 26 Mart tarihinde, hediye kartından 3 Nisan tarihinde, Binance Pay’den ve ticaret botlarının hizmetinden 1 Nisan tarihinde kaldırılacak.

Binance duyurusu altcoinlerde yıkım yarattı

Binance’den gelen delist duyurusu ile birlikte altcoinlerde adeta bir çöküş yaşandı. DREP, açıklamanın ardından %32’ye yakın düşüşle 0,224 dolara gerilerken MOB %57 düşüşle 0,1297 dolara, PNT %50 düşüşle 0,0901 dolara düştü.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!