Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bitcoin İçin Beklenen Entegrasyonu Tamamladı, Para Yatırma ve Çekme Açıldı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Bitcoin (BTC) Lightning Network entegrasyonunu tamamladı.

Geçtiğimiz dönemde popüler meme coin Pepe (PEPE) ile başlayan BRC-20 furyasının ardından Bitcoin işlemlerinin sekteye uğramasıyla birlikte Binance, Bitcoin Lightning Network entegrasyonundan bahsetmişti.

Söz konusu hamleyi bugün gerçekleştiren Binance 17 Temmuz tarihli bir blog gönderisinde, Bitcoin için Lightning Network entergrasyonunun tamamlandığını duyurdu. Kullanıcılar artık Bitcoin yatırma ve çekme işlemlerinde Lightning Network seçeneğinden faydalanabilecek.

Blog gönderisinin detaylarında, kullanıcıların Lightning Network adreslerini nereden temin edebileceklerine dair detaylar verildi:

Binance, Bitcoin’in (BTC) Lightning Network’e entegrasyonunu tamamladı. Bitcoin (BTC) için para yatırma ve çekme işlemleri artık Lightning Network’te açık. Lightning Network’teki atanmış Bitcoin (BTC) yatırma adresinizi “Kripto Yatırma” sayfasında bulabilirsiniz.

Entegrasyon, kullanıcıların daha hızlı ve daha ucuz Bitcoin işlemleri yapabilmesini sağlayacak ve ağın ölçeklenebilirlik sorunlarına bir çözüm sunacak. Bunun da Binance kullanıcılarına daha iyi bir işlem deneyimi ve daha düşük işlem maliyetleri sağlaması amaçlanıyor.

Kısaca Lightning Network Nedir?

Lightning Network, Bitcoin’in ölçeklenebilirliğini artırmak ve daha hızlı, düşük maliyetli işlemler sağlamak için geliştirilen bir ikinci katman protokolüdür. Bitcoin’in ana blokzinciri üzerindeki işlem süreleri ve işlem maliyetleri zaman zaman artabilmektedir.

Bu durum, Bitcoin’in kullanımını sınırlayabilir ve işlem yapmayı pahalı hale getirebilir. Lightning Network, bu soruna bir çözüm olarak geliştirilmiştir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!