Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Bitcoin ile Ethereum’u Birleştiren Coin Projesine Yatırım Yaptı

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in yatırım kolu, Hemi Network’ün (Hemi) geliştiricisi Hemi Labs’a yatırım yaptı.

Hemi, üstün ölçeklenebilirlik, güvenlik ve birlikte çalışabilirlik sağlayan modüler bir blockchain ağı olarak tasarlandı ve Bitcoin ile Ethereum’u yeni bir ağın bileşenleri olarak bir araya getiriyor.

Hemi, endüstrinin en büyük ve en çok kullanılan iki protokolü olan Bitcoin ve Ethereum arasındaki teknik, ekonomik ve sosyal katmanları geliştirmeye odaklanıyor. Bitcoin’in sağlam güvenliği ve sermaye tabanını Ethereum’un esnekliği ve programlanabilirliği ile birleştirerek, Web3’te henüz yeterince değerlendirilmeyen bir alana hitap ediyor ve geliştiricilere ve yatırımcılara yeni fırsatlar sunuyor.

Binance’in yatırımı ne için kullanılacak?

Yeni yatırım, Hemi’nin büyümesini hızlandırarak merkeziyetsiz uygulamalar (hApp’ler) geliştirilmesini, Bitcoin’in Hemi Sanal Makinesi (hVM) ile entegrasyonunu ve Bitcoin ile Ethereum arasında güvenli varlık transferlerinin iyileştirilmesini sağlayacak.

Hemi Labs, önümüzdeki 12 ay içinde büyük güncellemeler getirmeye hazırlanıyor. Bunlar arasında, güvene dayalı olmayan zincirler arası tünelleme sistemine yeni kullanım alanları, yapay zeka için güvenli veri sabitleme ve Bitcoin ile Ethereum tarafından desteklenen merkeziyetsiz finans (DeFi) uygulamaları yer alacak.

Binance Labs Yatırım Direktörü Alex Odagiu, “Hemi Labs’ı, Bitcoin ve Ethereum’u modüler ve ölçeklenebilir bir şekilde bağlayan önemli altyapılar üzerinde çalışırken desteklemekten memnuniyet duyuyoruz. Hemi’nin yaklaşımı, pratik ve merkeziyetsiz çözümler geliştiren projelere uzun vadeli yatırım yapma taahhüdümüzle uyumlu” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!