Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bu Altcoinleri Gelecekte Listeleyebilir: Ne Kadar Yükseliş Yaşanıyor?

Kripto para borsası Binance, türev piyasasındaki pazar payını korumak için altcoin listelemelerini hızlandırabilir.

Kripto para araştırmacısı Layergg’nin paylaşımına göre Binance, türev piyasasında Bybit ile girdiği rekabet doğrultusunda vadeli işlem platformundaki altcoinlerin sayısını çoğaltabilir.

Binance ve Bybit arasında Ekim-Kasım 2023 döneminde başlayan işlem hacmi yarışının günümüzde de devam ettiği tahmin ediliyor. Araştırmacı, “Bybit, pazarda ilgi çeken projeleri hızla listeliyor. Bybit bu sayesinde 2023’te Binance’nin pazar payının … %8,4’ünü almayı başardı.” dedi.

Binance’nin Bybit’e yanıt olarak vadeli işlem listelemelerini hızlandırdığı ve Bybit’te bulunabilen altcoinleri Binance Futures’a eklediği görüldü. Bazı durumlarda Bybit’te listelenen bir coin, günler içerisinde Binance’ye de eklendi ve %20’yi aşan oranlarda değer kazandı.

Resim

Layergg, “Eğer a) piyasadan talep b) yeteri kadar işlem hacmi varsa Bybit’in projelerinin Binance Futures’a eklenmesi muhtemeldir.” dedi.

Bu dönemde spot değil de sürekli vadeli işlem sözleşmelerine odaklanılmasının sebebinin ise spot piyasadaki işlem hacminin bu sıralar pek yüksek olmaması olduğu varsayılıyor.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!