Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Bugün Bitcoin Tabanlı Meme Coin Listeleyecek!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, seed (tohum) etiketi ile yeni bir Bitcoin tabanlı meme coin’i listeleyeceğini duyurdu.

Binance 12 Aralık tarihinde resmi web sitesinden yaptığı duyuruda, Bitcoin tabanlı altcoin Sats’ı (Ordinals) TSİ 12 Aralık saat 15.00‘te listeleyeceğini duyurdu.

Yaptığı açıklamada 1000SATS yatırma işlemlerinin başladığını belirten Binance, çekme işlemlerinin listeleme saatinden tam bir gün sonra başlayacağını bildirdi. Binance, söz konusu listeleme ile birlikte yatırımcılara 1000SATS/USDT, 1000SATS/FDUSD ve 1000SATS/TRY olmak üzere 3 farklı işlem çiftiyle alım-satım imkanı sağlayacak.

1000SATS, diğer kripto para birimlerine oranla daha riskli hareketler sergileyebileceğini ve yüksek volatilite içerebileceğini belirten Seed Tag etiketi ile piyasaya sürülecek. Ayrıca MEME’i listedikten 48 saat içerisinde ticaret botlarının aktif olacağı belirtildi.

SATS, Bitcoin’in mucidi Satoshi Nakamoto’ya duyulan saygıya yönelik çıkarılmış bir BRC-20 token’ıdır. Bitcoin’in en küçük birimi olan satoshinin kısaltmasıdır ve bir meme coin’dir.

Öte yandan 1000SATS, 48 saat içerisinde izole marjin işlemlere yeni ödünç alınabilir varlık olarak eklenecek.

Binance tarafından gelen listeleme haberi ile meme coin fiyatı adeta uçuşa geçti. CoinGecko verilerine göre SATS fiyatı %130 artışla 0,000000462182 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!