Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su Bitcoin Müjdesini Verdi!

Bitcoin ağının en önemli güncellemelerinden birisi olarak kabul edilen SegWit veya Segregated Witness, temel olarak BTC ağındaki kapasiteyi inanılmaz oranda arttırması ile bilinmekte. Söz konusu teknoloji bunun yanı sıra çoklu imzalı işlemler için de arttırılmış güvenlik ve ek ölçeklendirilebilme sağlaması yönüyle de ciddi bir kullanım artışı yakaladı.

Eylül ayı itibariyle SegWit’in Bitcoin işlemlerinde kullanılma oranı yüzde 50’yi geçti ve Binance de yeni müjdesini bunun hemen sonrasında verdi.

Twitter üzerinden bir kullanıcının ”eğer full SegWit desteği (bech32’ye segwit para yatırma ve çekme opsiyonu) ekler ve adreslerin tekrar kullanılmasını engellemek için yeni para yatırma adreslerinin oluşturulmasına izin verirseniz profil fotoğrafımı 2019 yılının sonuna kadar Binance olarak değiştireceğim” çağrısına yanıt veren CZ,  ”2020 yılının 1. çeyreğinin sonuna kadar değiştirmeye ne dersin?” cevabı ile aslında bunun 2020 yılında başlatılabileceğini ifade etti.

Binance gibi büyük bir kripto para borsasının BTC için tam SegWit desteği sağlaması, zaten yüzde 50’lere ulaşmış olan SegWit kullanımını inanılmaz seviyelere taşıyabilir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment