Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su Bitmek Bilmeyen XRP Shillenmesinden ‘Yoruldu’

Piyasanın çok zor bir test döneminden geçtiği Kasım ayında, kripto para topluluğu üyeleri de zararlarını en aza indirmenin yollarını ve stresi azaltmanın yöntemlerini arıyor. Bunlardan bazıları söz konusu volatil dönemde zararını en aza indirmek için XRP‘ye yönelirken, piyasa hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance‘in CEO’su CZ, konu hakkında ilginç bir tweet attı. Zhao, özellikle XRP’nin baz para birimi olması yönünde yapılan baskıların ve shill’in, kendisini yorduğunu açıkladı.

XRP Yeni Bitcoin Mi?

Geçtiğimiz Pazartesi günü bütün kripto para birimleri yine çok sert bir düşüş döngüsüne girdi. Bitcoin %15 üzeri değer kaybı yaşarken, Bitcoin Cash %45 üzeri düşüş gördü. Göze çarpan ve düşüşe dayanan kripto para birimlerinden birisi de XRP olmuştu. Bazı kullanıcılar bunun XRP’nin birinciliğe doğru yükseldiğinin işareti olduğunu düşünse de, hala BTC ve XRP piyasa hacmi arasında milyarlarca dolar fark var.

Binance CEO’su Changpeng Zhao ise bu durumdan pek memnun gözükmüyor. Özellikle son günlerde XRP’nin baz para birimi olarak borsaya eklenmesini isteyen XRP taraftarları, CZ’ye aşağıdaki tweet’i attırmaya kadar gitti. CZ söz konusu tweet içerisinde ”XRP baz (para birimi) shillenmesinin oldukça güçlü olduğunu ve bunların hepsini tek bir tweet altında toplamayı önerdi.”

Ancak uzmanlara göre XRP’nin şu an daha da büyümesinin önünde duran en büyük engellerden birisi, Ripple firması ile olan bağı. XRP hala ABD hükümeti tarafından menkul kıymet ilan edilme riski ile karşı karşıya.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment