Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Elon Musk’a Bitcoin ve Tesla Takası Önerdi

Teknoloji konusunda son dönemin en aktif ve popüler isimlerinden birisi olan Tesla’nın ve SpaceX’in arkasındaki kişi Elon Musk, kripto para birimlerine karşı olan ‘ilgisizliği’ ile zaman zaman kripto para topluluğu üyelerinin hedefine haline gelmekte.

Topluluk üyeleri Musk’u eleştirmek yerine, kendisini kripto para dünyasına ve özellikle Bitcoin alemine çekmeye çabalıyor ve geçtiğimiz tarihlerde başlatılan Lightning Meşalesi hareketinde de aynı amaç güdüldü.

Musk, bütün bunlara rağmen geçtiğimiz tarihlerde kendi Twitter hesabından yaptığı bir açıklamada sadece 0.25 BTC’ye sahip olduğunu ve bunun da kendisine bir arkadaşı tarafından birkaç yıl önce gönderildiğini ifade etti. Bundan başka hiçbir kripto para varlığına sahip olmadığını ifade eden Musk’a, Binance CEO’su CZ’den yanıt ve ilginç bir teklif geldi.

Ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olarak bilinen Binance CEO’su Changpeng Zhao, cevap olarak gönderdiği tweet içerisinde bir Tesla aracına sahip olmadığını vurguladı ve Elon’a ”biraz  takas yapalım” teklifini iletti. Bunun yanı sıra önde gelen kripto para simalarından birisi olan WhalePanda, Elon’a oldukça ilginç bir teklif sundu.

Panda, hiçbir ülke veya özel kurumun gezegenler üzerinde sahiplik iddia edemeyeceğinden dolayı,  gezegenler arası alım satımlarda kullanılan para biriminin Bitcoin olması gerektiğini ve bunun Bitcoin’in hiçbir devletle bağlantısı olmamasından kaynaklandığını ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment