Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su Changpeng Zhao: Yatırım İçin Güzel Bir Zaman

Binance Conference’da Boxmining’e açıklamalarda bulunan Binance CEO’su Changpeng Zhao, kripto para piyasalarının son durumu üzerine ilgi çekici tespitler yaptı.

Geçen yılki döneme göre şu an piyasaların daha ‘gerçekçi’ olduğunu ifade eden Zhao, şu anda yatırım yapmak için ciddi fırsatların bulunduğunu ve birçok kripto paranın; en yüksek değerlerinin çok çok altında işlem gördüğünü hatırlattı. Başta Bitcoin olmak üzere, birçok koinde %80’i geçen düşüşler olduğunu hatırlatan CZ, sözlerine şöyle devam etti:

”Yatırım yapmak için geçtiğimiz yıl gerçekten de çok kötü bir zamandı ancak şu an; bana kalırsa fiyat bazında yatırım yapmak için çok güzel fırsatlar var. Çok güzel projelerin çok düşük fiyatlardan işlem gördüğünü saptayabilirsiniz. Halen piyasalar için umut var.”

Kripto para piyasalarının son dönemde düştüğünü kabul eden CZ, buna karşın büyük resme bakıldığında kat edilen mesafenin ilgi çekici olduğunu iddia etti. Bitcoin’in bundan iki – iki buçuk yıl önce 300 dolar olduğunu hatırlatan başarılı isim, şu anki 3 bin dolar rakamının; bu açıdan bakınca kötü olmadığını belirtti.

CZ, son olarak Binance’in kripto para – itibari para borsaları ile ilgili konuştu ve şunları söyledi:

”Daha önceki dönemlerde her zaman dünyanın çeşitli yerlerinde bu tarz borsalar açmak istediğimizi söylemiştim. Bu konu ile ilgili çalışmalarımız da sürüyor. İlk olarak hedefimiz en az 5-10 borsayı bu şekilde kullanıma açmak. Sonrasına ise bakacağız.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment