Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su CZ: “Paraya değil, buna odaklanın!”

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), paranın kripto para piyasasındaki aktörlerin dikkatini dağıttığını öne sürerek paradan uzaklaşmalarını tavsiye etti.

Binance CEO’su CZ 18 Ocak tarihinde Davos’ta düzenlenen Dünya Ekonomi Forumu’nda (WEF) yaptığı konuşmada, kripto para sektöründeki bazı geliştirici ve girişimcilerin zaman zaman para ile dikkatlerinin dağılabildiğini dile getirdi. CEO, işin doğası nedeniyle para ile iç içe olsalar da gelişime ve temel unsurlara odaklanmanın önem arz ettiğini belirtti.

CZ video konferans yöntemiyle bağlandığı etkinlikte şu ifadelerde bulundu:

Sektörümüzdeki bazı oyuncuların tek odaklandıkları şey para ve bu onların dikkatlerini dağıtıyor. Sektördeki gelgitler bitince geride yalnızca temel unsurlar kalacak. Sektörün sağlığı açısında dikkatli ve istikrarlı bir şekilde ilerlemek en iyisi. Kripto para sektörü herhangi bir para birimi, blockchain veya borsayı değil tüm sektörü kapsayan gelişen ve gelişmeye devam edecek bir teknoloji.

CEO geçmişte de pek çok kez geliştiricilere ve girişimcilere fiyatlarla vakit geçirmeyi bırakıp teknolojik gelişmeler üzerine daha fazla eğilmelerini tavsiye etmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!