Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su CZ’den BNB Yorumları

Binance, geçen yılın dördüncü çeyreğinden elde ettiği karların bir kısmıyla, sözünü verdiği gibi, BNB tokenlerinin bir kısmını daha yaktı ve arzı düşürmeye devam etti.

Dolar bazında bakıldığında en büyük ikinci; yakılan BNB bazında bakıldığında ise en büyük üçüncü token yakım işlemi sonrasında; 2.2 milyon adet BNB, toplamda 38.8 milyon dolara borsa tarafından satın alındı ve bu tokenler daha sonrasında yakıldı.

CZ’den Yorumlar

Geçen yıl yakaladığı ATH seviyesinden yüzde 50’den fazla oranına düşüş yaşayan Binance’de ise CEO Changpeng Zhao, konuyla ilgili olarak konuştu.

Başarılı yönetici, şu anda birçok kişinin token yakma ile ilgili olarak temel bilgilerden yoksun olduğunu ifade ederken, yaşanan yüzde 50’den fazla düşüşü ise tam olarak anlayamadığını belirtti.

Zhao, buna karşın fiyatın kısa vadeli hareketleri ile pek ilgilenmiyor. Ona göre, esas olarak şirketin baktığı şey; çok daha uzun vadedeki kullanım oranları ve fiyatlar.

Zhao, daha önce de yaptığı açıklamalarda bu yılın kripto para piyasalarının daha fazla kişi tarafından tanınacağı ve adaptasyonun artacağı bir yıl olacağını düşündüğünü ifade etmişti.

BNB, şu sıralarda 18 dolar civarından alınıp satılıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment