Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su Konuştu: Düşüşler Kalıcı Değil, Potansiyele Odaklanın!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Richard Teng, kripto para piyasasındaki düşüşler hakkında konuştu.

CEO Richard Teng, 5 Ağustos tarihinde yaptığı X paylaşımında kripto para piyasasına odaklandı. Yaşanan son düşüşlerin makroekonomik faktörlerle doğrudan bağlantılı olduğunu belirten Teng, bu düşüşlerin uzun vadeli veya kalıcı olmayacağını söyledi.

Ayrıca Teng, Fed’in olası faiz indirimlerinin ve jeopolitik dalgalanmaların piyasalar üzerinde etkili olabileceğini belirtti. Piyasalardaki dalgalanmaların normal olduğunu ve yatırımcıların bu tür dönemlerde sabırlı ve bilinçli olmaları gerektiğini vurgulayan Teng, kripto para birimlerinin gelecekteki potansiyelinin altını çizdi:

Kripto ve hisse senedi fiyatlarındaki son keskin düşüşler makroekonomik faktörlerden etkileniyor. Bunun uzun vadeli olumsuz bir eğilimin göstergesi olduğuna inanmıyoruz.

Fed’in olası faiz indirimleri ve jeopolitik dalgalanmalarla birlikte piyasa dalgalanmaları için hala önemli bir potansiyel var. Çalışmaya devam edin!

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!