Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su: Kripto kışı yatırımları artırmak için iyi bir dönem

Dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), kripto kışının yetenek ve yatırımları artırmak için iyi bir dönem olduğunu düşünüyor.

Binance CEO’su, 11 Haziran Cumartesi günü katıldığı Consensus 2022 Konferansı‘nda birçok açıklamada bulundu.

Coinbase’in işe alımları durdurması hakkında yöneltilen bir soru üzerine, “Çok sağlıklı bir savaş sandığımız var, aslında şu anda işe alımları genişletiyoruz.” yanıtını veren CZ ayrıca birleşme ve satın alma faaliyetlerini hızlandırdıklarını söyledi.

CZ, son zamanlarda çeşitli NBA franchise’larına ve diğer etkinliklere ev sahipliği yapan salonlara sponsor olan rakip borsalara göndermede bulunarak (Crypto.com Arena ve FTX Arena) Binance‘in spor salonlarının isim haklarını almaktan ya da Super Bowl reklamları gibi büyük promosyon harcamalarından kaçındığını ve tutumlu davrandığını dile getirdi.

Boğa sezonlarında birçok projenin ortaya çıktığını bu yüzden kripto kışının yetenek ve yatırımları artırmak için iyi bir dönem olduğunu düşünen CZ, şu ifadelere yer verdi:

Boğa piyasalarında birçok kişi kendi projesini çıkarmaya başlıyor ve herkes arkası boş bu projelere saçma sapan yatırımlar yapıyor. Şimdi piyasa daha dengeli. Eğer kripto kışındaysak bunu sonuna kadar kullanacağız ve bundan yararlanacağız.

CZ ayrıca Binance‘in geçmişte yatırımcılara yeterli risk uyarısı ve yönetimi sunmadığını ve şirketin gelecekte çok daha fazla kullanıcı eğitimi ve bilgisi sağlayacağını söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!