Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su: Kripto Paralar Geleneksel Ödeme Yöntemlerinden Daha Hızlı, Ucuz ve Kolay!

Bitcoin de dahil çoğu kripto paranın ödeme için kullanılması yavaş, pahalı ve birçok kullanıcı için oldukça zor bir süreç içeriyor argümanı, son birkaç senedir devamlı duyulan bir cümle haline gelse de, bu durum özellikle 2018 yılının ikinci yarısından itibaren değişmeye başladı. Ripple gibi firmaların öne çıkması ve dünyanın en büyük ödeme ağlarından SWIFT’in bile kripto para veya blockchain tabanlı çözümlere el atması da bunun bir parçası durumunda.

Dünyanın ticari hacme göre en büyük kripto para borsalarından Binance’nin CEO’su Changpeng Zhao da konu hakkında yaptığı bir açıklamada internet tabanlı işletmeler için kripto para ödemelerinin çok daha mantıklı bir çözüm olabileceğini vurguladı.

Kripto paraların internet tabanlı işletmeler için geleneksel ödeme yöntemlerine göre daha hızlı, ucuz ve kolay olduğunu belirten Zhao, bunun daha az evrak işi gerektirdiğini ve çok daha çeşitli bir demografiye ve coğrafyaya hitap ettiğini vurguladı. Zhao bunun yanı sıra bir kullanıcının Amazon CEO’su Jeff Bezos’a yönelik yaptığı yoruma da yanıt verdi ve Amazon’un eninde sonunda bir ‘para birimi’ piyasaya sürmek zorunda kalacağını vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment