Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su Richard Teng’den Ethereum ETF Tahmini: Şaşırtabilir!

Binance CEO’su Richard Teng, spot Ethereum ETF’leri hakkında konuştu.

CEO Richard Teng, spot Ethereum borsa yatırım fonlarının ilk aşamada herkesin beklediği kadar büyük bir etki yaratmayabileceğini belirtti.

Konu hakkında yaptığı açıklamada Spot Ethereum ETF’lerine yönelik fon akışının dramatik derecede düşük olmayacağını öngören Teng, ilk aşamalarda dalgalı fon girişleri görülebileceğini fakat ilerleyen süreçte bu durumun yerini istikrarlı bir akışa bırakacağını söyledi:

Bu ETF’lere istikrarlı bir sermaye dağıtımı beklerken, bunun başlangıçta dramatik olması pek mümkün değil ve çeşitli makroekonomik faktörlere bağlı olarak dalgalanacak. Bu kurumsal katılım, zaman içinde istikrarlı ve önemli bir sermaye akışı sağlayabilir.

Önemli bir kilometre taşı

ABD’nin bu hamlesinin başta Ethereum olmak üzere kripto para piyasasının geneli için kritik bir kilometre taşı olacağını belirten Richard Teng, bu durumun daha geniş bir yatırımcı yelpazesi için yol açabileceğini belirtti:

ABD’de ETH spot ETF ticaretinin yakında başlatılması, Ethereum ve daha geniş dijital varlık piyasası için bir başka önemli kilometre taşına işaret ediyor.

15 Temmuz’da SEC, son S-1 başvurularını 16 Temmuz’a kadar göndermelerini talep etmişti. ABD merkezli spot Ethereum ETF lansmanının 23 Temmuz tarihinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!