Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CFO’su: Platforma Yeni Stabil Koinler Ekleyebiliriz

Binance CFO’su Wei Zhou, yaptuğı açıklamada borsaya daha fazla stabil kripto para ekleyip alternatifleri çoğaltmak için çalıştıklarını ifade etti.

Zhou, platforma daha fazla stabil kripto para eklemeyi düşünebileceklerini ifade ederken, bunun ana amacının da müşterilere daha fazla opsiyon sunmak olduğunu ifade etti. Zhou, bu hamlelerin Tether ile aralarında olan ilişkiye ya da USDT’nin platformdaki geleceği ile bir ilgisi olmadığını da sözlerine ekledi.

Son olarak Paxos Standart ve True USD’yi platforma ekleyen ve müşterilerine üç farklı stabil kripto para opsiyonunu sunan Binance’in bu konu ile ilgili çalışmalar yapmaya devam etmesini, birçok otorite borsanın Tether’e olan güveninin sarsılmasının bir sonucu olarak yorumladı.

Zhou şu anda Binance araştırma ekibinin piyasadaki hemen her stabil kripto parayı incelediğini ve bu konuda ciddi bir çalışma yürüttüklerini açıkladı. Zhou’ya göre bu koinler arasında, Winklevoss kardeşlerin borsası olan Gemini’nin çıkardığı Gemini Dollar da var.

Zhou son olarak Binance’in Uganda’da açtığı itibari para borsası ile ilgili de konuştu. Başarılı isim , konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

”Şu anda dünyada bazı ülkelerin Bitcoin ya da diğer kripto paraları itibari paraya çevirme şansları pek yok. Biz de Binance olarak bu bölgelere odaklandık. Uganda da bu ülkelerden birisi. Dünyanın bu alanda  geride kalmış bölgeleri ile ilgili yapacağımız çalışmalar önümüzdeki dönemde de devam edecek.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment