Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Çin’e Geri Mi Dönüyor?

Ortaya atılan yeni bir iddiaya göre, bir zamanlar Çin merkezli bir kripto para borsası iken daha sonra artan baskılar ile Malta’ya göç etmek zorunda kalan Binance, ülkenin son günlerdeki ılıman durumundan faydalanıp Çin’e geri dönmeyi planlıyor.

Binance ve Çin İlişkisi

CoinDesk’in konuya yakın iki isimsiz kaynağı referans gösterdiği haberinde, Binance’in hali hazırda Çin topraklarında birkaç elemanı bulunduğunu doğruladığı ve Pekin ofisi hakkında gelişmelerin sürdüğü bilgisini verdiği vurgulanmakta.

Pekin içerisinde açılacak ofis hakkında tam bir zaman dilimi verilmese de, bunun Çin Başkanı Xi Jinping’in son açıklamalarından hemen sonra gelmesi iddianın doğruluk payını güçlendirmekte. Binance CEO’su Başkan Jinping’in konuşma yaptığı gün de konu hakkında bir tweet yayınlayarak Çin Merkez Bankasının geçtiğimiz aylarda kripto para endüstrisi için pozitif gelişmelere imza attığını belirtmişti.

Binance Ekim ayı içerisinde Çin pazarı için eşler arası kripto para alım hizmetini de piyasaya sürmüştü. Bütün bu bilgileri bir araya getirdiğimizde ünlü kripto para platformunun çok yakında eski topraklarına geri dönebileceği ihtimali ciddi anlamda güç kazanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment