Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Coin Uçuyor! BNB Ani Bir Yükseliş İle Top 10 Kripto Para Arasına Girdi

Ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance tarafından piyasaya sürülen Binance Coin, bugün erken saatlerde yakaladığı ivmeyi hala kaybetmedi ve bu yükseliş ile piyasanın kızıla büründüğü şu günlerde inanılmaz bir tırmanış yaptı.

Basın saatine göre %17.34’lük bir yükselişe sahip olan BNB, geçtiğimiz aylarda sürdürdüğü tırmanışını bırakmadı ve an itibariyle toplam piyasa hacmine göre dünyanın en büyük 10 kripto para birimi listesine girmeyi başardı. İlk olarak Monero, daha sonra Cardano ve en son da Bitcoin SV’yi geçen Binance Coin’in toplam piyasa hacmi de 1 milyar doları geçti.

Yazının kaleme alındığı an itibariyle 1.176 milyar dolarlık toplam piyasa hacmine sahip olan BNB, 300 milyon dolar daha bir artış yakalarsa son günlerin en çok değer kaybeden projelerinden birisi olan Stellar’ı da geçip dokuzunculuğa yükselebilir.

Binance Coin’in yükselişinin arkasındaki sebeplerden birisi ise büyük ihtimalle geçtiğimiz tarihlerde duyurusu yapılan BitTorrent Token airdrop’u ile toplu satışı gibi gözüküyor. Binance Launchpad platformu ile satışa çıkartılan BTT, satış anında hem Tron (TRX) sahiplerine hem de Binance Coin (BNB) sahiplerine satıldı.

Binance bunun yanı sıra Launchpad platformundan yeni bir projenin satışını yapmaya hazırlanmakta ve Fetch.ai projesinin de BNB kullanıcılarına satılacağı biliniyor.

Bunun yanı sıra Tron ve Binance arasında gerçekleşen ortaklık, çok fazla kripto para üyesi tarafından eleştirilerin odağında kalmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment