Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Destekli Altcoin Cüzdan Boşaltıyor: Fiyat Nasıl Etkilendi?

Pendle Finance, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’ye 1 milyon dolardan fazla değerde PENDLE yatırdı.

Blockchain analiz firması Arkham Intelligence’ın verilerine göre Pendle Finance’nin kurduğu Ekosistem Fonu’na ait cüzdan, Binance’ye 1,64 milyon dolar değerinde 600 bin PENDLE yatırdı.

Tokenların, merkezi kripto para borsalarına genelde satış amacıyla yatırıldığı varsayılıyor. Pendle Finance, bu yılın başından beri Ekosistem Fonu aracılığıyla merkezi borsalara 11,2 milyon dolar değerinde 4 milyon PENDLE yatırdı. En son bir ay önce, yine Binance’ye 1 milyon PENDLE yatırılmıştı.

Fiyatı nasıl etkiledi?

Pendle Finance, gelecekteki getiri imkanlarının tokenlaştırılmasını ve bu sayede alınıp satılmasını sağlayan merkeziyetsiz bir protokoldür. Binance’nin 10 milyar dolarlık yatırım kolu Binance Labs, Ağustos 2023’te Pendle Finance’ye yatırım yaptığını açıkladı.

Borsa, yatırım duyurusunu yapmadan bir ay önce PENDLE token’ını İnovasyon Bölgesi’nde listeleyeceğini belirtmişti.

Spot On Chain verilerine göre PENDLE fiyatı, Pendle Finance borsalara token gönderdikten sonra genelde düşüş eğilimi gösteriyor ancak daha sonra hızlı bir şekilde toparlanıyor.

PENDLE, bu sefer de benzer bir grafik çizdi ve CoinGecko verilerine göre işlem sonrasında 2,87 dolardan 2,49 dolara geriledi. Ancak fiyat, daha sonra hızla yükselişe geçti ve son 24 saat içerisinde yüzde 7’den fazla arttı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!