Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Destekli Altcoin Projesi Airdrop Sürecini Başlattı, Ana Ağa Geçiyor

EVM uyumlu bir zero-knowledge rollup olan Zircuit, ZRC token için airdop sürecini başlattı.

Zircuit, akıllı sözleşme istismarları ve kötü niyetli aktörlere karşı koruma sağlamak için yerleşik otomatik AI teknikleriyle kullanıcıları hacklerden korumayı hedefliyor. Zircuit, Ethereum, Bitcoin, likit staking tokenları ve likit restaking tokenları dahil olmak üzere yeniden yatırılan varlıklar için “merkezi bir hub” olarak hizmet veriyor ve kullanıcıların yerel olarak getiri elde etmelerini sağlıyor.

Zircuit’in mainnet Faz 1 aşamasında, kullanıcılar fonlarını rollup’a köprüleyebilir ve Ambient Finance, DODO, Circuit, Zerolend, Ethena, Lynx, InstaDapp, LogX ve Shoebill gibi 60’tan fazla projeyi içeren ekosistemi test edebilirler. Faz 1’de her cüzdanın köprüleyebileceği miktar sınırlıdır ve bu limitler zamanla artacak.

İlk aşamada kullanıcılar sadece Ethereum köprüleyebilecek ancak proje gelecekte diğer varlıkları eklemeyi planlıyor. Bu, güvenli bir lansman ve ödüllerin daha küçük cüzdanlara daha geniş bir dağılımını kolaylaştırmak için tasarlanmıştır.

Proje ayrıca “Zircuit Mainnet Festivali”ni de başlattı ve kullanıcıları Zircuit mainnet’te gas ücretleri öderken ZRC tokenları ile teşvik ediyor.

Zircuit’in kurucu ortağı Martin Derka, “Geliştiriciler ve kullanıcılar artık Zircuit’in ve bizim çığır açan teknolojimiz olan sequencer seviyesi güvenliğin tüm avantajlarını deneyimleyebilir” dedi.

Zircuit token airdrop taleplerini başlattı

Zircuit ayrıca Pazartesi günü ZRC token airdrop taleplerinin 1. sezonunu başlatarak, geçen Kasım ayında testnet aşamasında başlatılan 2,5 milyar dolarlık staking programına katılan erken benimseyicileri ödüllendirdi. Projenin puan kampanyası kapsamında varlıklarını stake eden kullanıcılar şimdi tokenlarını talep edebilir ve ZRC arzının yüzde 7’si 1. sezon katılımcılarına tahsis edildi.

Resmi belgelere göre ZRC’nin toplam arzı 10 milyar adet. Yaklaşık 262.200 benzersiz adres, taleplerde bulunmaya hak kazandı.

Kripto para borsası Binance’in 10 milyar dolarlık risk sermayesi ve inkübasyon kolu Binance Labs, Zircuit’e açıklanmayan bir miktarda yatırım yaptığını duyurdu. Her iki firma da yatırımın büyüklüğünü ve anlaşmanın diğer şartlarını açıklamayı reddetti. Zircuit ayrıca Pantera Capital tarafından da desteklenmektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!