Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Destekli Borsanın Altcoin’i Yeni Duyurusu ile Bitcoin Düşüşüne Direniyor!

Binance destekli merkeziyesiz borsa BakerySwap (BAKE), ikinci ücretsiz launchpad projesini duyurdu.

Yenilikçi launchpad projeleriyle son aylarda sık sık gündeme gelen BakerySwap, yeni bir duyuruyla dikkat çekti. Ocak ayının başında ilk ücretsiz launchpad projesini tanıtan BakerySwap ekibi bu serinin ikincisiyle topluluğun karşısına çıktı.

İkinci ücretsiz launchpad için seçilen proje 20Exchange (20EX) oldu. Aktarılan detaylara göre 20Exchange launchpad’i 26 Ocak TSİ 11.00 sularında başlayacak. Launchpad’e BAKE ve Bitcoin Cats (1CAT) sahibi kullanıcılar katılabilecek.

Launchpad süresince 500 bin dolar değerinde 210.000 20EX ücretsiz olarak kullanıcılara sunulacak. Launchpad bir biletleme sistemi üzerinden yürütülecek ve Alpha Whitelist (WL) üyelerine tahsis edilmiş kesin bilet hakkı olacak. Onun dışındaki katılımcılar tamamen şans usulü bir bilet dağıtım seçkisine dahil edilecekler.

20Exchange dünyada ilk kez inscription varlıkları için multi-chain destekli alım-satım hizmetini sunan yenilikçi bir platform olarak dikkat çekiyor.

BakerySwap’ın bu yeni launchpad hamlesi yerel token fiyatını Bitcoin’de yaşanan düşüşe rağmen değer kaybetmekten korudu.

CoinGecko verilerine göre duyuruyla birlikte %9,5 yükselen BAKE, 0,319 dolar seviyesinden 0,349 dolara ulaştı. BAKE yazım esnasında 0,328 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!