Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Devrim Niteliğindeki Özelliği Tanıttı: Listeleme Öncesi İşlem Açılacak

Dünyanın en büyük kripto borsalarından Binance, kullanıcıların bir token’ın spot piyasada listelenmesinden önce işlem yapmalarını sağlayan bir ön piyasa spot ticaret hizmeti başlattığını duyurdu.

Binance, bu hizmetle kullanıcılarına, bir token spot piyasada resmen listelenmeden önce erken pozisyon alma imkanı tanıyan ilk kripto borsa oldu.

Binance, Çarşamba günü yaptığı açıklamada, “Binance, tokenlerin kullanıcılar için özel olarak tahsis edildiği ve ön piyasa sırasında Binance platformunda alınıp satılabilecek şekilde oluşturulduğu tek kripto borsasıdır” dedi.

Binance ön piyasa spot ticaret hizmeti nasıl çalışıyor?

Binance’in ön piyasa spot ticaret hizmeti, Binance Spot ve Binance Launchpool iş birliğiyle sunuluyor. Binance Launchpool, kullanıcıların BNB ve diğer tokenleri stake ederek yeni proje tokenleri elde etmelerini sağlıyor. Bu yeni hizmet sayesinde, sadece seçili Launchpool tokenleri ön piyasa ticareti için uygun olacak.

Normalde Launchpool tokenleri, resmi spot listeleme zamanına kadar kullanıcılar tarafından tutuluyordu. Ancak Binance Ön Piyasa hizmeti ile kullanıcılar bu tokenleri anında işlem görebilecek. Yine de, resmi listelemeye kadar bu tokenler için çekim, transfer ve depozit limitleri gibi bazı kısıtlamalar geçerli olacak.

Binance, Launchpool projesinin ön piyasa ticareti için uygun olduğu zamanı ve başlangıç tarihini duyuracak. Kullanıcılar Launchpool’a her zamanki gibi abone olmaya devam edebilecek. Ön piyasa ticareti başladığında, tüm Binance kullanıcıları bu “ön piyasa” etiketli tokenleri işlem yapabilecek. Ön piyasa dönemi, resmi spot ticaretten en az dört saat önce kapanacak ve bu kapanışa ilişkin ayrı bir duyuru yapılacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!