Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Heyecanla İşlem Günü Beklenen 2 Telegram Bot Altcoin’ini Vadelide Listeleyecek!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, iki altcoin için vadeli işlemlerde yeni listeleme yapacak.

Binance bugün resmi blog sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, bugün borsada Catizen (CATI) ve Hamster Combat (HMSTR) için maksimum 75x kaldıraca kadar Tether (USDT) marjlı vadeli işlemleri başlatacağını duyurdu.

Binance tarafından yapılan açıklamaya göre CATIUSDT sözleşmesi TSİ 20 Eylül 13.30‘da, HMSTRUSDT sözleşmesi ise saat TSİ 26 Eylül 15.30’da işleme açılacak.

Binance, fonlama oranlarının başlangıçta maksimum -%2.00 ile +%2.00 arasında 4 saatte bir değişebileceğini ancak piyasa koşullarına bağlı olarak fonlama oranları, maksimum kaldıraç ve minimum işlem limitinin zaman zaman değişebileceğini belirtti.

Catizen ve Hamster Combat için gün sayılıyor

Binance söz konusu Telegram odaklı iki bot altcoin’i de Launchpool’a seçtiğini ve listeleyeceğini belirten duyurular paylaşmıştı. Henüz piyasada işlem görmeyen altcoinler için birçok yatırımcı alacağı airdrop dolayısı ile işlem gününü bekliyor.

Hem Catizen hem de Hamster Combat on milyonlarca kullanıcıya ulaşmış ve airdrop detaylarını paylaşmıştı. Yatırımcılar, iki bottan da mevcut durumda cüzdanlarına airdroplarını çekebiliyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!