Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Kripto Para Borsası, Ek Likidite Sağlamak İçin OTC Platformunu Piyasaya Sürdü!

Ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsası olarak görülen Binance, 2019 yılına kesinlikle çok hızlı bir giriş yaptı.

İlk olarak geçtiğimiz hafta içerisinde Avrupa’ya açılmak için itibari para – kripto para borsası olan Binance Jersey’i tanıtan platform, şimdi de başka bir platformunu kullanıcılara tanıttı.

22 Ocak tarihinde resmi Binance hesabından yapılan duyuruda açıklanan yeni platform, borsa müşterilerine ek likidite sağlamak için kurulmuş bir kripto para OTC  (tezgah üstü) platformu olarak tanıtıldı.


Binance CFO’su tarafından canlı olarak etkinlik esnasında verilen haber hakkında henüz ek bir detay bulunmuyor ancak tezgah üstü olarak bilinen kripto para platformları özellikle kurumsal müşteriler veya toplu kripto para alım veya satımları için çok fazla rağbet görmekte. Binance özellikle 2018 yılında yaşanan ayı piyasasından etkilenen birçok kripto para borsasına nazaran, kendini geliştirmeye sürekli devam etti ve yaptığı ek yatırımlarla 2019 yılının ilk ayında bile kendinden çok fazla söz ettirmeyi başardı.

Bakkt ve Fidelity gibi dev firmaların da kripto para sektörüne girişi ile birçok kişi artık kurumsal isimlerin piyasaya dahil olacağını ve OTC platformlarının yükseliş yaşayacağını tahmin etmekte. Binance’nin geçtiğimiz hafta açıkladığı yeni platformu Binance Jersey’e yapılan ‘müşteri akını’ sonrası sunduğu bu yeni platformunda da aynı talebi görüp göremeyeceği ise merak konusu oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment