Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Labs, Aynı Projeye İkinci Kez Yatırım Yapıyor: Bu Sefer 5 Milyon Dolar

Binance Labs, Ultiverse adlı bir şirkete bundan yalnızca bir hafta önce yatırım yaptığını açıklamıştı. Aradan geçen bu kısa süre içerisinde aynı şirkete bir yatırım daha yaptı.

Binance’in kripto ve blockchain girişimlerine yatırım yapan Binance Labs adlı kolu, 18 Mart tarihinde bir duyuru yaparak Ultiverse’e tohum yatırımı yaptığını açıklamıştı.

Ultiverse bu turda DeFiance Capital, Three Arrows Capital ve SkyVision Capital’dan da yatırım almıştı. Yatırımcılardan 4.5 milyon dolar toplayan şirket, bunun karşılığında yatırımcılara kendi tokenı olan MXS’yi verdi.

Bugün yapılan açıklamaya göre Binance Labs, bu yatırıma ek olarak Ultiverse’e 5 milyon dolar daha yatırım yapma kararı aldı. Binance Labs, bu yatırım sayesinde Ultiverse’in “geleceğine dair” söz sahibi olmayı umuyor.

Geçen hafta yapılan açıklamaya göre Ultiverse; BNB Chain ile birlikte Web3 tabanlı bir sosyal gaming metaverse’ü kurmak için çalışacak. Şirketin aldığı yatırım, bunun için gerekli ürünlerin gelişiminde ve ekibin oluşturulmasında kullanılacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!