Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Launchpool Yeni Projesini Duyurdu

Binance, Binance Launchpool’un 20. projesinin Automata (ATA) olacağını duyurdu Yatırımcılar, staking yaparak ATA kazanmak için BNB, BUSD ve DOT gibi kripto paraları kullanabilecekler.

Kripto para borsası Binance’in salı günkü duyurusuna göre Launchpool kullanıcıları, 2 Haziran günü Türkiye saatiyle 03:00’ten itibaren farming yapmaya başlayabilecekler.

Eylül 2020’de kullanıma açılan Launchpool platformu, insanlara belli başlı kripto paraları kullanarak, bunun karşılığında ücretsiz olarak yeni bir token kazanma fırsatı tanıyor.

30 gün boyunca farming yapılacak

Farming sürecinde açılacak Binance Coin (BNB), BUSD ve Polkadot (DOT) havuzlarının, 2 Temmuz günü Türkiye saatiyle 02:59’a kadar açık kalacağı açıklandı.

Toplam arzı 1 milyar olan Automata (ATA) tokenların, 40 milyon tanesi bu farming sürecinde dağıtılıyor olacak. Bunun 28 milyonu BNB, 4 milyonu BUSD, 8 milyonu DOT havuzuna hibe edildi. Kullanıcılara dağıtılacak ATA miktarı, saatlik olarak yapılacak kontroller ile belirlenecek.

Binance, 7 Haziran günü TSİ 09:00’da ATA’yı Innovation Zone’da listeleyeceğini ve kullanıcıların ATA/BTC, ATA/USDT, ATA/BNB ve ATA/BUSD pariteleri ile alım-satım yapabileceğini belirtti.

Automata; ilk projesi Bella Protocol olan Launchpool’un 20. projesi olma niteliği taşıyor. Web3 dApp’lerindeki (merkeziyetsiz uygulama) gizlilik seviyesini artırmak için kullanılan Automata Network, 31 Mayıs’taki duyurusunda KR1, IOSG Ventures ve Jump Trading gibi isimlerden toplam 2.4 milyon dolar yatırım aldığını açıklamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!