Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Listeleyeceğini Açıkladı, Altcoin Balinası Anında Harekete Geçti

Binance, $NEIRO sürekli vadeli işlem sözleşmesini duyurduktan sonra, 5,2 milyon dolarlık varlığa sahip bir balina yaklaşık 3 milyon dolar harcayarak 17,5 milyon $NEIRO satın aldı. Bu hamle, bu balinayı $NEIRO’nun en büyük bireysel sahibi haline getirdi.

Binance’in $NEIRO perpetual sözleşmesini başlatmasıyla birlikte, büyük yatırımcıların bu yeni piyasaya olan ilgisi hızla arttı. Bu balinanın yaptığı devasa alım, $NEIRO’nun piyasadaki öneminin altını çiziyor ve bu yatırımcılar için büyük fırsatlar sunduğuna işaret ediyor.

Kripto para piyasasında balinaların yaptığı bu tür büyük çaplı alımlar, varlığın fiyatında önemli dalgalanmalara neden olabilir ve diğer yatırımcıları da harekete geçirebilir. Özellikle yeni listelenen varlıklar, böyle büyük alımlarla birlikte likidite artışına ve fiyat volatilitesine açık hale geliyor.

$NEIRO, Binance platformunda hızla popülerlik kazanırken, bu büyük alımın piyasa üzerindeki etkisi dikkatle izleniyor.

Binance resmi blog sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, Neiro Ethereum (NEIROETH) için maksimum 75x kaldıraca kadar Tether (USDT) marjlı vadeli işlemleri başlatacağını duyurdu.

Binance tarafından yapılan açıklamaya göre NEIROETHUSDT sözleşmesini TSİ 6 Eylül 17.00‘da işleme açıldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!