Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Poloniex ve Huobi Kripto Para Borsalarının Hepsi, Bitfinex’ten Daha Fazla Tether’e Sahip!

Yeni yayınlanan verilere göre, ünlü kripto para borsası Bitfinex artık ”çok az bir miktar” Tether stabil koin’ine sahip.

Element Group tarafından hazırlanıp CNBC sunucusu Ran Neuner tarafından 18 Ekim tarihinde Twitter’da paylaşılan istatistiklere göre, Tether’in ana firmasının CEO’su tarafından yönetilen ve bu yüzden ortak bir platform olarak görülen Bitfinex, artık en fazla Tether rezervine sahip borsalar listesinde altıncı sırada yer almakta.

Tether Treasury adından da anlaşılacağı üzre şu an en fazla Tether rezervine sahip kurum sırasında birinci olurken, onu ikinci sıradan Binance, dördüncü sıradan Huobi ve beşinci sıradan ise Poloniex kripto para borsaları takip etmekte. Üçüncü sırada ise bilinmeyen portföy sahipleri yer almakta.


Bitfinex ve Tether’in geçtiğimiz hafta yaşadığı tartışmalı olaylar, USDT’nin ABD doları karşısında %15’in üzerinde değer kaybetmesine neden olmuştu. Tether normalde 1’e 1 endeksli olması gereken dolara karşı 1 doların aşağısına indi.

Bitfinex ise çok ciddi oranda USDT stabil koin’ini direkt olarak ana firma Tether Foundation‘a gönderdi ve konu hakkında hiçbir açıklama yapmadı. Bunun yanı sıra borsa yeni bir banka ile de ortaklık imzaladı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment