Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Rakiplerine Yine Fark Attı

Dünya genelindeki milyonlarca kripto para yatırımcısı, Bitcoin ve diğer koinlerle işlem yapabilmek için çeşitli borsaları kullanıyorlar. Binance, BitMEX, Bitfinex gibi bu borsalar insanların kripto para alıp-satmalarına aracılık ediyorlar. Peki bu borsaların ziyaretçi sayıları ne durumda?

En Çok Ziyaret Edilenler

ICO Analytics tarafından hazırlanan tabloda kripto para yatırımcılarının mart ayı genelinde en çok hangi borsaları ziyaret ettiklerini görebiliyoruz. Bu listenin zirvesinde Binance’in olması eminiz ki birçok kişiyi şaşırtmayacaktır.

Yukarıdaki verilerde de görülebileceği üzere Binance bu ay genelinde 23.6 milyon kişi tarafından ziyaret edildi. Bu, sitenin şubat ayına kıyasla %0.5 oranında daha az ziyaret edildiğini gösteriyor.

Listedeki diğer isimlere baktığımızda Coinbase ve BitMEX gibi isimlerin Binance’in gerisinde kaldıklarını görebiliyoruz. Bu noktada birinci, ikinci ve üçüncü sıralardaki isimler arasındaki ziyaretçi farkına dikkat çekmek gerekiyor. Çünkü sıralamanın 23.6 milyon, 23.3 milyon diye giderken bir anda 13.4 milyona, hatta ondan sonra 5 milyona inmesi bir hayli ilginç.

Hacim Lideri

CryptoCompare geçtiğimiz günlerde kripto para borsalarındaki ticaret hacimleriyle ilgili bir çalışma yapıp bunun sonuçlarını yayınlamıştı. Bu raporda da Binance rakiplerine bariz bir fark atmıştı.

Bu verilere göre Binance’in mart ayı genelindeki ticaret hacmi 63.6 milyar düzeyindeydi. Binance’in en yakın rakibi OKEx’in hacmi 47.7 milyar dolar düzeyindeyken onları üçüncü sırada 13.3 milyar dolarlık hacmiyle Coinbase izliyordu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment