Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Açıkladı: Bu Şirketin Cüzdanları Kapanacak

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, WazirX’in üst şirketi Zanmai’nin artık Binance’in cüzdanlarını kullanamayacağını açıkladı.

Binance tarafından yapılan açıklamaya göre Hindistan’daki kripto para borsası WazirX, artık Binance’in sunduğu cüzdan hizmetini kullanamayacak:

“26 Ocak 2023 tarihinde Zanmai’ye ya kamuya yaptığı yanlış açıklamaları geri çekmesi ya da sunduğumuz cüzdan hizmetini kullanmayı bırakması yönünde bir seçenek sunduk. Yaptıkları aldatıcı açıklamalara netlik kazandırmayı reddettikleri için, Zanmai’nin WazirX’in faaliyetleri için kullanılaran paraları çekmesi için 4 Şubat 2023 (02:59 TSİ) tarihine kadar vakti var.”

Zanmai, geçmişte yaptığı açıklamalarda WazirX’in kullanıcılarına ait varlıkların ve platformun genel faaliyetlerinin Binance tarafından yönetildiği yönünde bir mesaj vermişti.

Binance ise Binance’in WazirX’in “faaliyetlerini hiçbir zaman yönetmediğini veya kontrol etmediğini” vurgulayıp, Zanmai’ye sadece daha farklı diğer şirketler gibi cüzdan hizmeti sağladığını belirtiyor.

Binance ayrıca WazirX’te parası olan yatırımcılara seslenerek, “Binance’in WazirX kullanıcılarının fonlarının nasıl yönetildiği konusunda kontrol sahibi” olmadığını ve Binance cüzdanlarında tutulan paraları çekmenin “Zanmai’nin sorumluluğunda” olduğunu açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!