Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Tahmine Dayalı Ödül Dağıtımı Yapılan Yeni Platformu Duyurdu!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, ödül dağıtan yeni platformunu duyurdu.

Binance 7 Mart tarihinde resmi web sitesinden yaptığı açıklamada, tahmin üzerine dayalı bir şekilde ödül dağıtan yeni platformunu tanıttı. Binance’in yeni tanıttığı Futures NEXT, kullanıcıların kripto para listelemesinden önce hangi tokenın listeleneceğini tahmin ederek ödül kazandığı bir platformdur.

Binance vadeli işlemlerin öncüsü olarak lanse edilen platformda kullanıcılar, Binance Futures’da sırada hangi token’ın listeleyeceğini tahmin edecek ve bu sayede ödül alacak. 

Binance bir de NEXT Pool adını verilen havuzu duyurdu. NEXT Pool, Futures NEXT platformunun bir parçasını oluşturmaktadır. Bu sayede kullanıcılar, potansiyel listeleme için aday gösterilen tokenların sıralamasını görüntüleyebilecek.

Kullanıcılar havuz içerisinde yer alan tokenı tercih ettikten sonra bu özellikten yararlanabilecek. Kullanıcılar ayrıca  2.000 dolarlık yatırım ile listeleme için yeni aday token gösterebilecek ve 1 USDT karşılığında tercih edilen tokenın seçilmesi durumunda ödüller kazanabilecek.

Ödüller, işlem ücretlerinde indirim için kullanılabilecek veya vadeli işlem ticareti için bonus olarak dağıtılacak.

Öte yandan bir token listelenmezse veya kullanıcının fikrinin değişmesi durumunda 3 günlük kilitlenme süresinden sonra Pick’ler geri çekilebilir olacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!