Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Twitter Anlaşmasında Elon Musk’a Destek Olmaya Kararlı

Binance CEO’su Changpeng Zhao tarafından yapılan açıklamalara göre Elon Musk, Twitter’ı satın alması halinde CZ’den de destek alacak.

Elon Musk, temmuz ayında sosyal medya devi Twitter’ı satın almaktan vazgeçmiş ancak bu ay Twitter’ı hala satın almak istediğini dile getirmişti.

Musk’ın Twitter’ı satın almak için yaptığı 44 milyar dolarlık telif, aralarında birçok yabancı yatırımcının bulunduğu çeşitli yatırımcılar tarafından fonlanıyor.

Bu isimler arasında Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması halinde bu anlaşmaya 500 milyon dolar fon sağlayacağını belirten Binance yönetimi de bulunuyor.

Changpeng Zhao, Suudi Arabistan’da katıldığı bir etkinlik sırasında Elon Musk’ın Twitter anlaşmasını hala fonlama niyetlerinin olup olmadığı ile ilgili bir soruyu yanıtlayıp, “Sanırım evet.” dedi.

Bloomberg tarafından geçtiğimiz hafta aktarılan bilgilere göre Biden yönetiminden bazı isimler, Elon Musk’ın Twitter’ı satın almak için fonlama aldığı isimlerden kaygı duyuyor.

Twitter anlaşmasına katkıda bulunmak isteyen isimler arasında diğerlerine ek olarak Katar’ın varlık fonu, Sequoia ve Fidelity bulunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!