Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance US, Dijital Ticaret Odası Yönetim Kuruluna Katıldı

Dünyanın en önde gelen kripto para borsalarından birisi olan Binance’in Amerika kolu olan Binance US, bir açıklama yaptı ve şirketin Dijital Ticaret Odası yönetim kuruluna katılma kararı aldığını duyurdu.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada Binance US’in, bundan sonraki dönemde birliğin dijital paralar ve dijital ekonomi alanında regülasyon başta olmak üzere, birçok konuda çalışmalar yapacağı belirtildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

”Bundan sonraki dönemde regülasyon kurumları, kanun koyucular ve sektörün diğer önde gelen kurumları ile daha yakından çalışacağız. Bu çalışmalara, Washington DC’de yer alan üyemiz Christopher Robins liderlik edecek. Kurum olarak Amerikan vatandaşlarının dijital ürünlere olan ulaşımını kolaylaştırmak ana amacımızı oluşturuyor.”

Binance US Etki Alanını Genişletiyor

Amerika’da regülasyon sorunları ve kaygıları sebebiyle Binance, sadece bu ülkede yer alan kişilere özel bir borsa açmıştı. Burada sadece regülasyon konusunda sorun yaşamayan kripto paraları listeleyen kurum, şu ana kadar iyi bir başarı elde etmiş gibi görünüyor.

Binance’in önümüzdeki dönemde daha da aktif olarak çalışmalarına devam etmesi bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment