Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance.US, Tayland’daki Gulf Energy’den Yatırım Aldı

Tayland’daki enerji şirketi Gulf Energy, bugün yaptığı bildirimle Binance.US’e yatırım yaptığını açıkladı.

Gulf Energy Development Public Company Limited, BAM Trading Services Inc. tarafından ihraç edilmiş imtiyazlı paylara kendi yavru şirketi üstünden yatırım yaptı.

Binance’in ABD’deki ortağı olan ve merkezi San Francisco’da bulunan Binance.US; BAM Trading Services tarafından yönetiliyor.

Binance.US, 6 Nisan’da yaptığı duyuruda bir grup yatırımcıdan toplamda 200 milyon dolardan fazla fonlama alıp, 4.5 milyar dolar değerlemeye ulaştığını açıklamıştı.

Gulf Energy tarafından yapılan açıklamalara göre şirket sadece Binance.US’e değil, yine bir yavru şirket üstünden Binance Coin’e (BNB) de yatırım yaptı. Şirketin toplamda kaç adet BNB aldığı belirtilmedi.

Gulf Energy yönetimi, “dijital altyapı alanında öncü konumunda” olmayı hedeflediklerini ve Binance.US’e bu hedef doğrultusunda yatırım yapıldığını belirtiyor. Şirket ayrıca bunun gelecekte dijital varlıklarla ilgili atabileceği diğer adımlarda da kolaylık sunmasını bekliyor.

Gulf Energy, bu yılın başında bir açıklamada bulunup Binance ile de iş birliği yapacağını, Tayland’da ortak bir kripto para borsası kurmak için harekete geçeceklerini duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!