Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance ve Dev Borsalarda Listelenen Altcoin Tahtayı Yüzde 230 Yükselişle Açtı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in 57. Launchpool projesi için seçtiği altcoin listelendi. 

Binance’in yeni launchpool projesi ve tüm kripto para piyasasının heyecanla beklediği Telegram tabanlı altcoin Dogs’u (DOGS), TSİ saat 15.00 itibarıyla listelendi. Binance’in Türk lirası ve USDT, BNB, FDUSD olmak üzere 4 farklı işlem çiftiyle alım-satımı başlattığı proje dakikalar içerisinde büyük ilgi gördü.

Binance’den alınan verilere göre 0,00545 dolar seviyelerinden piyasaya sürüldüğü görülen altcoin tahta açılışını %230 yükselişle 0,0018 dolar seviyelerinden yaptı. Daha sonra bir miktar geri çekilen DOGS, yazım esnasında 0,00119 dolardan işlem görüyor. DOGS, USDT paritesinde kısa sürede 50 milyon dolara yakın hacme ulaştı.

Ancak DOGS’un bir ön satışı olmadığı için piyasaya sürüldüğü net fiyat henüz bilinmiyor. DOGS kazanmak isteyen kullanıcıların BNB veya FDUSD stake etmesi gerekiyordu. Öte yandan DOGS, Telegram kullanıcılarına token dağıtmış, buna ek olarak birçok borsa kampanyalar gerçekleştirmişti.

DOGS, Binance ile birlikte OKX, KuCoin, Bybit gibi dev kripto para borsaları tarafından da listelendi.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak ve yeni Launchpool projesinden ödül kazanmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!