Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance ve The Sandbox’ın Yapımcısı 200 Milyon Dolarlık Ortak Yatırım Programı Başlattı

Binance Smart Chain, Ekim 2021’de paylaştığı DeFi, NFT ve GameFi gibi platformların büyümesine destek vereceği 1 milyar dolarlık fon çerçevesinde Amonica Brand ile birlikte GameFi projeleri için 200 milyon dolarlık fon başlattığını duyurdu.

Yatırım fonu, Binance Smart Chain (BSC) üzerine inşa edilecek oyun girişimlerini hızlandırmayı hedefliyor. Ortaklıkta her bir tarafın da 100 milyon dolarlık yatırım yapacağı belirtildi.

Birçok önemli NFT şirketi ve Blockchain oyunlarına yatırım yapan Animoca Brand‘in bağlı kuruluşları arasında The Sandbox, Blowfish Studios, Quidd, GAMEE, nWay, Bondly, Lympo bulunmaktadır. Axie Infinity (AXS), OpenSea, Dapper Labs (NBA Top Shot), Bitski, Harmony (ONE), Alien Worlds (TLM) ve Star Atlas (ATLAS) gibi şirketlerinin 100’den fazlasına yaptığı yatırımlardan dolayı geniş bir ortaklık portföyüne sahiptir.

Binance Smart Chain Yatırım Direktörü Gwendolyn Regina:

Bu ortak yatırımla, BSC Topluluğunun, Animoca Brands gibi önde gelen büyük oyun şirketlerinden tecrübe kazanmanın fırsatını elde edecek. GameFi projeleriyle birlikte bir milyar yeni kullanıcıyı kriptoya dahil etmek için dört gözle bekliyoruz.

dedi.

BSC şu anda, birçok kripto oyununu destekliyor. Bu BSC tabanlı oyunların çoğu, NFT ödüllü olup ”kazanmak için oyna (play to earn) modelleriyle geliştirilmiştir. Bu GameFi projeleri kendi yerleşik ekonomilerini kullanan Metaverse olarak ortaya çıkma potansiyeline sahiptir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!