Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance ve Yahoo’dan Japonya Ortaklığı

Binance bundan birkaç saat önce özellikle Japonya’daki yatırımcıları yakından ilgilendiren bir duyuru yayınladı. Şirket Yahoo Japan’e bağlı olan Z Corporation ve TaoTao ile stratejik bir ortaklık kurma aşamasında olduğunu açıkladı.

Japonya Çıkartması

Binance geçtiğimiz gün Japonya’yla ilgili bir duyuru yaparak Japonya’daki faaliyetlerini durdurabileceğini açıklamıştı. Ancak henüz bu doğrultuda somut bir adım atılmamıştı.

Binance bundan yalnızca birkaç saat önce ise Japonya’daki yatırımcıların yüzünü güldüren bir duyuru yaptı. Şirket Yahoo’nun alt şirketlerinden Z Corporation ve TaoTao ile işbirliği yapabileceğini açıkladı.

 

Eğer Binance bu ortaklığı kurmayı başarabilirse Japonya’daki yatırımcılar bu şirketler aracılığıyla Binance’in hizmetlerini kullanmaya devam edebilecekler. Binance’in konu hakkındaki açıklaması şu şekilde:

Binance olarak Yahoo Japan’in alt şirketi olan Z Corp ve TaoTao ile Japonya’daki faaliyetlerimizle ilgili görüşme halindeyiz. Z Corp ve TaoTao bir yandan Binance’in teknolojilerini kullanıp bir yandan da Mali Hizmetler Kurumu ile işbirliği yaparak Japonya’da tamamen yasal bir hizmet sunabilirler.

Binance CEO’su Changpeng Zhao da bu konuyla ilgili bir gönderi paylaştı. Japonya’da ikamet etmeyen yatırımcıların bu ortaklığın “önemini anlamadıklarını” söyleyen Zhao, Japonya’da “TaoTao’dan daha iyi bir ortak bulamayacaklarını” söylüyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment