Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’ten Yeni Kart: Artık Seyahat Ederken Kripto Para Kullanılabilecek

Binance ve TravelbyBit, insanların yurt dışı seyahatleri sırasında kripto para kullanabilmeleri için yeni bir kart çıkarıyor.

Kripto para kullanıcıları bu kart sayesinde Booking.com, Expedia, Agoda ve Ctrip gibi platformlardan ayırttıkları uçak biletlerinin veya otellerin ödemelerini Bitcoin, BUSD, Binance Coin veya Ontology ile yapabilecekler.

Yeni Kart Geliyor

Binance ve TravelbyBit, kripto para kullanımını kolaylaştırabilmek için yeni bir kart çıkarmaya karar verdiler.

Bu iki şirket, kripto para kullanıcılarının seyahat sırasında kullanabilecekleri yeni bir ön-ödemeli kart çıkaracak. Binance tarafından yapılan duyuruya göre 2020’nin başlarında çıkacak olan bu kart Güneydoğu Asya Ülkeleri Birliği (ASEAN), Avustralya ve Avrupa’da kullanılabilecek. Paylaşılan bilgilere göre bu kart zamanla daha fazla ülkede de erişilebilir hale gelecek.

TravelbyBit CEO’su Caleb Yeoh bu projenin kripto para kullanımını artırabileceğini düşünüyor ve şu yorumları yapıyor:

Çoğu kripto para şirketi sundukları hizmetler karşılığında yüksek komisyon alıyor ve bu da insanları kripto para kullanmaktan caydırıyor. Biz TravelbyBit olarak kripto paraları daha kullanışlı hale getirmek, kripto para kullanıcılarını bu yönde teşvik etmek istiyoruz. Dünya’nın dört bir yanındaki gezginlere kripto para hizmeti sunmak için Binance ile birlikte çalışıyor olmaktan dolayı çok mutluyuz.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment