Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Yetkilisi: “Merkezi Binance 10 Yıl İçinde Piyasadan Silinebilir”

Binance Strateji Sorumlusu Patrick Hillman sektörün merkeziyetsiz finansa doğru yol aldığını öne sürerek Binance’in merkezi borsasının 10 yıl içerisinde piyasadan silinebileceğini ve mevcut hakimiyetini kaybedebileceğini belirtti.

Perşembe günü bir programda yaptığı konuşmada Binance’in merkezi borsası hakkında açıklamalarda bulunan Hillman, kripto para piyasasının merkeziyetsiz finansa doğru eğilim göstermesi sebebi ile Binance’in merkezi borsasının hakimiyetini kaybedebileceğinden bahsetti.

Kripto para piyasalarının ve Binance’in gündemine değinerek açıklamalarına devam eden Hillman, borsanın yaşanan FTX krizi sonrasında müşterilerine güven ortamı yaratmak amacıyla rezerv kanıtı çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. Rezerv kanıtı konusunda yapılan çalışmaların platformun kullanıcı ve varlıklar açısından kapsamlı olmasından kaynaklı süreci uzattığını söyledi.

“Merkel ağacı yöntemi ile rezerv kanıtımızı sunmanın yanında, 3. parti bir denetim organını da dahil edip adım adım ilerleyeceğimiz bir süreç gerçekleştireceğiz. Bu da Binance gibi bir oluşumda zaman alacak.”

Binance’in New York borsası, Londra Borsası ve Tokyo Borsası’nın tamamından daha büyük olması sebebi ile bu süreçlerin zaman alacağından bahsederek, sürecin tamamlanması için gereken süreden kaynaklı mahcup hissettiğini belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!