Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’de Listelenecek Altcoin Airdrop Detaylarını ve Değişikliği Açıkladı!

Dünyanın en büyük kripto parası Binance’in Launchpool için seçtiği altcoin Ether.fi (ETHFI), airdrop detaylarını açıkladı. 

Binance’in bugün listeleyeceği Ethereum’un en büyük likit re-staking protokü Ether.fi, airdrop planlarını açıkladı. ETHFI adı verilen kripto para ilk olarak dolaşımda 115,2 milyon arz ile olacak. Airdrop’u sezon sezon yapacağını belirten ekip, 1. sezonda toplam token arzının %6’sını dağıtacak.

Söz konusu airdrop ödülleri 15 Mart tarihine kadar olan işlemleri kapsayacak. Ether.fi, 2. sezonda da arzın %5’ini dağıtacağını ve etkinliğin 15 Mart’tan itibaren henüz belli olmayan bir tarihe kadar süreceğini belirtti.

Ether.fi yaptığı açıklamada, referans vermek ve Ethereum stake ederek kazanılan eETH sahibi olmak gibi çeşitli kriterlere uygun kullanıcılara airdrop dağıtacağını söyledi. Büyük varlıklı cüzdanlar ETHFI token’ını 3 ay sonra talep edebilecekken normal kullanıcılar anında yapabilecek.

TRON (TRX) kurucusu Justin Sun, 2 gün önce 20 bin ETH tutarındaki yatırımı ile 60 milyon token arasından yaklaşık 3,5 milyon ETHFI alacak.

Ether.fi kurucusu Mike Silgazde, topluluk üyelerinden gelen şikayetlerin ardından daha fazla token’ın airdrop olarak dağıtılacağı ancak detayların daha sonra duyurulacağını söyledi. Justin Sun’ın alacağı token miktarına değinen kurucu, büyük balinaları mahvetmeyeceklerini ve takdir ettiğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!