Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den 10 Altcoin İçin Büyük Delist: 11 İşlem Çiftini Sonlandıracak

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 10 altcoin’e ait 11 işlem çiftini spot işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance 8 Şubat Çarşamba günü yaptığı resmi açıklamada BarnBridge (BOND), Biswap (BSW), Coin98 (C98), Ethernity Chain (ERN), Enjin Coin (ENJ), Selfkey (KEY), TrueFi (TRU), Roma (ASR), Juventus Fan Token (JUV) ve Solar (SXP) için bazı işlem çiftlerini spot işlemlerden delist edeceğini duyurdu.

Açıklamaya göre Binance, BOND/ETH, BSW/ETH, C98/BNB, C98/BRL, ERN/BNB, ENJ/GBP, KEY/USDT, TRU/RUB işlem çiftleri TSİ 10 Şubat 06.00‘da,  ASR/BTC, JUV/BTC, SXP/EUR işlem çiftleri 09.00’da spot işlemlerden kaldıracak.

Söz konusu altcoinlerin Binance üzerinde birçok işlem çifti bulunduğu için kripto paralar delist haberinden etkilenmedi. Fan tokenların hacmi genellikle USDT’te yoğunlaşırken BTC paritelerinde çok az işlem gerçekleşiyor. Binance bu yüzden böyle bir karar almış gibi görünüyor. Öte yandan JUV ve ASR gibi fan tokenların BTC paritesinin delist edilmesi diğerleri için de bir işaret olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!