Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den 2 Altcoin İçin Bir Pariteye Vadeliden Delist Geldi!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, iki altcoin’in daha Binance USD (BUSD) paritesini sürekli vadeli işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance 10 Ağustos Perşembe günü yaptığı resmi açıklamadaCardano (ADA) ve Polygon’a (MATIC) ait BUSD marjlı işlem çiftini sürekli vadeli işlemlerden delist edeceğini duyurdu.

Açıklamaya göre Binance, TSİ bugün saat 15.30’da belirtilen altcoin pariteleri için kaldıraç düzenlemesi yapacak ve 17 Ağustos saat 12.00’de bütün açık pozisyonları kapatacak.

Binance, tüm bu işlemlerden sonra söz konusu altcoinlerin BUSD paritesini sürekli vadeli işlemlerden kaldıracak. Sürekli vadeli işlemlerde halihazırda sadece BUSD paritesi bulunmayan ADA ve MATIC, bu işlemlerden sonra tamamen delist edilmiş sayılmayacak.

Kullanıcılar, ADA ve MATIC için platformda bulunan spot işlem çiftlerinde ve Tether (USDT) marjlı vadeli işlem çiftlerinde ticaretine devam edebilecek.

CoinGecko verilerine göre ADA son 24 saatlik periyotta %0,5 düşüşle 0,2977 dolardan, MATIC %1,1 düşüşle 0,0685 dolardan işlem görüyor.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!