Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den 30 Coin Çiftine Daha Marjinden Delist!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 30 altcoin’in bazı paritelerini izole ve çapraz marjin işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance 18 Ekim Çarşamba günü yaptığı resmi açıklama ile Auction Protocol (AUCTION), Algorand (ALGO), Aptos (APT), Cosmos (ATOM), Axie Infinity (AXS), Compound (COMP), Curve Finance (CRV), DODO (DODO), dYdX (DYDX), MultiversX (EGLD), Ethereum Classic (ETC), EOS (EOS), Flow (FLOW), Fantom (FTM), Moonbeam (GLMR), STEPN (GMT), Hedera (HBAR), SelfKey (KEY), Lido Finance (LDO), LeverFi (LEVER), Lina Protocol (LINA), Magic (MAGIC), Decentraland (MANA), Mask Network (MASK), NEAR Protocol (NEAR), Harmony (ONE), Render (RNDR), TRON (TRX), Uniswap (UNI) ve VeChain (VET) bazı paritelerini izole ve çapraz marjin işlemlerden delist edeceğini duyurdu.

Açıklamaya göre Binance AUCTION, ALGO, APT, ATOM, AXS, COMP, CRV, DODO, DYDX, EGLD, ETC, EOS, FLOW, FTM, GLMR, GMT, HBAR, KEY, LDO, LEVER, LINA, MAGIC, MANA, RNDR, TRX, UNI, VET ve NEAR BUSD paritesi için izole marjin borçlanmasını 20 Ekim tarihinde askıya alacak. Ardından TSİ 26 Ekim saat 09.00’da tüm açık pozisyonlar otomatik olarak kapatılacak ve kullanıcılara doğrudan ödeme yapılacak.

Binance, tüm bu işlemlerden sonra bekleyen tüm emirleri iptal edecek ve AUCTION/BUSD, ALGO/BUSD, APT/BUSD, ATOM/BUSD, AXS/BUSD, COMP/BUSD, CRV/BUSD, DODO/BUSD, DYDX/BUSD, EGLD/BUSD, ETC/BUSD, EOS/BUSD, FLOW/BUSD, FTM/BUSD, GLMR/BUSD, GMT/BUSD, HBAR/BUSD, KEY/BUSD, LDO/BUSD, LEVER/BUSD, LINA/BUSD, MAGIC/BUSD, MANA/BUSD, MASK/BUSD, NEAR/BUSD, ONE/BUSD, RNDR/BUSD, TRX/BUSD, UNI/BUSD ve VET/BUSD işlem çiftlerini izole marjin işlemlerden ödünç alınabilir varlık olarak kaldıracak. Söz konusu pariteler marjin işlemlerden tamamen kaldırılıyor.

Binance yaptığı paylaşımda uzun zamandır üzerinde durduğu gibi kullanıcılara BUSD varlıklarını Şubat 2024’ten önce diğer kripto para birimlerine dönüştürmesini söyledi. Borsa ayrıca kullanıcıların BUSD’nin First Digital USD (FDUSD) ile 1:1 oranında komisyonsuz bir şekilde dönüştürülebileceğini söyledi.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!