Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Avrupa İçin Önemli Ortaklık!

Lider kripto para borsalarından Binance, girişimlerine son hız devam ediyor. Özellikle Avrupa içerisinde ciddi bir popülarite eksikliğine sahip olan Binance, bunu kapatmak için Almanya merkezli bir firma ile ortaklık imzaladığını açıkladı.

Binance ve CM-Equity Ortaklığı Açıklandı

Binance tarafından yayınlanan basın bildirisinde CM-Equity isimli yatırım firması ile yapılan anlaşma sayesinde borsanın Almanya ve Avrupa içerisindeki kullanıcılara verdiği hizmetleri genişleteceği vurgulandı.

Almanya ve Avrupa içerisindeki yatırımcılar bu ortaklık sonrasında tamamen regüle edilen Alman yatırım firması CM-Equity aracılığıyla Binance kripto para borsasını kullanabilecek. Almanya içerisinde finansal hizmet sunmak için ülkenin finansal regülatörü BaFin’in onayını almak gerekiyor ve Binance yaptığı bu ortaklık ile aslında buna kısa yoldan ulaştı.

Changpeng Zhao konu hakkında yaptığı açıklamada yerel regülasyonlara uyarak genişlemeye devam edeceklerini ve Avrupa içerisinde genişlemenin öncelikli hedeflerinden olduğunu ifade etti. CM-Equity ile uzun vadeli bir ortaklık planladıklarını belirten Binance CEO’su, Avrupa içerisindeki kullanıcılar için sürdürülebilir bir yol oluşturmayı hedeflediklerini de vurguladı.

Çin merkezli bir borsa olarak piyasaya sürülen Binance daha sonra Malta’ya göç etmek zorunda kalmıştı. Şimdi ise Binance’in çoğunlukla Asya bölgelerinde ve Amerika içerisinde kullanıldığı biliniyor. Türkiye içerisinde de ciddi bir Binance kitlesi bulunuyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment