Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Bir İlk: Yeni Token’ın Tahta Açılışında Fiyatın Yükselişi Sınırlanacak!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Launchpad listelemeleri esnasında yaşanan aşırı volatil hareketlerin önüne geçmek için yeni bir uygulamayı test edeceğini duyurdu.

Binance yakın tarihli blog gönderisinde, ilk defa denenecek önemli bir yeniliği açıkladı. Launchpad projelerinin listelenmesi sırasında yaşanan ciddi volatilitenin önüne geçmek ve yatırımcıları olası kayıplardan korumak için adım atan Binance, projelerin listelenmesinden sonraki ilk beş dakika için fiyat sınırlaması getirdi.

Bir projenin tahtada listelenmesinden sonraki ilk 5 dakika içerisinde maksimum 10 kata kadar yükselebileceğini belirten Binance, ilk denemenin 32. Launchpad projesi Arkham (ARKM) üzerinde yapılacağını vurguladı. Bu durumda, çıkış fiyatı 0,05 dolar olan ARKM, borsada listelenmesindeki ilk 5 dakikalık süreçte maksimum 0,50 dolardan işlem görebilecek.

Binance, bunun bir test aşaması olduğunu ve gelecek Launchpad projelerinde uygulanıp uygulanmayacağının henüz kararlaştırılmadığına yer verdi:

İlk beş dakikadan sonra herhangi bir kısıtlama olmayacak ve alım satım normal şekilde devam edecektir. Bu ilk fiyat sınırı mekanizmasının ARKM token lansmanı için denenmekte olduğunu ve bunun gelecekteki tüm Launchpad’lerin devam eden bir özelliği olup olmayacağının henüz belirlenmediğini unutmayın.

Launchpad katılım süreci TSİ 17 Temmuz 09.00 itibariyle başlayan ARKM’ın token dağıtım işlemleri TSİ 18 Temmuz saat 10.00’da gerçekleşecek. ARKM borsa listelemesi aynı gün saat 15.00’te gerçekleşecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!