Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den ChatGPT Destekli Yapay Zeka Teknolojisi: Resmen Duyuruldu!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, kripto para ve Web3 konularında rehberlik etmeyi amaçlayan yapay zeka destekli sohbet botu Binance Sensei’yi kullanıma sundu.

Binance tarafından 24 Nisan günü paylaşılan bir blog gönderisinde, ChatGPT teknolojisi ile desteklenen etkileşimli, yapay zeka merkezli sohbet botu Binance Sensei tanıtıldı. Binance Akademi‘de bulunan 1.000’den fazla makale ve kurs hakkında rehberlik etmek amacıyla hizmete sunulan Binance Sensei kullanıcıların kripto para ve Web3 hakkındaki bilgilere verimli ve doğru şekilde ulaşabilmesini amaçlıyor.

Kullanıcılar söz konusu sohbet botundan ücretsiz bir şekilde faydalanabilecek. Binance Sensei ile etkileşime geçmek için sohbet penceresi aracılığıyla birkaç anahtar kelime veya soru girilmesi yeterli oluyor. Sohbet botu hem Binance kullanıcıları hem de misafir olarak giriş yapanlar erişim sağlayabiliyor.

Binance Sensei şu anda yalnızca İngilizce olarak kullanılabilse de ekip tarafından yapılan açıklamada daha fazla dil seçeneğinin yakında kullanıma sunulacağı belirtildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!