Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Yatırım Alan Altcoin Projesi Cosmos’da Blockchain Ağını Başlatacak!

Binance Labs ve Animoca’dan yatırım alan BNB Chain tabanlı NFT marketi Tabi, kendi blokzincirini hayata geçireceğini duyurdu.

Aldığı yatırımlarla ilk günden bu yana dikkatleri üzerine toplamayı başaran BNB Chain tabanlı NFT platformu Tabi (eski adıyla Treasureland), Cosmos (ATOM) ağı üzerinde oyun tabanlı ve EVM destekli yeni blokzinciri Tabi Chain’i piyasaya süreceğini açıkladı.

Atılacak bu adımla birlikte blokzinciri oyunlarında kitlesel benimseme için yeni standartlar oluşturmayı amaçlayan ekip, önümüzdeki şubat ayında bir test ağını piyasaya süreceğini duyurdu.

Tabi Chain için temel noktaların güvenlik, merkeziyetsizlik ve ölçeklenebilirlik olacağını belirten ekip, kullanıcı odaklı altyapıları sayesinde Web3 oyun sektörünün global benimsemesini artırmak istediklerini vurguladı:

Blokzinciri modelimiz, oyun geliştiricilerini güçlendirmek ve oyuncuların katılımını sağlamak, büyüme ve yenilik döngüsünü teşvik etmek için tasarlanmıştır.

Ek olarak Cosmos oyun ekosisteminde bir şeyler üretmek isteyen tüm geliştiricilere açık bir başvuru formu paylaşan Tabi cephesi, herkesi bu devrimin bir parçası olmaya davet etti.

Proje EVM uyumluluğu sayesinde bu alanda entegrasyon sağlamış tüm blokzincirleriyle etkileşime olanak tanıyacak ve sadece BNB Chain ve Cosmos değil diğer blokzincirlerinden de geniş kitlelere ulaşmayı hedefleyecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!